0592-614781 info@visualisatie.net

Website op maat

Top Website voor een scherpe prijs
Webdesign, SEO, Domeinnaam, Hosting, SSL, etc.
Professionele website op basis van WordPress
Zoekt u een webdesignbureau voor een nieuwe website of is is uw huidige site toe aan vernieuwing? Visualisatie.net helpt u graag. Visualisatie.net bouwt websites in het Content Management Systeem WordPress. Dit systeem is gebruikersvriendelijk, is wereldwijd verreweg het meest gebruikt en is voor vrijwel ieder type website geschikt.

Visualisatie kan tevens de domeinregistratie, hosting en het websiteonderhoud voor u verzorgen.

Website inclusief het Premium template DIVI

Websites worden gebouwd en geleverd met het template DIVI geïnstalleerd inclusief levenslang updates van het template.(t.w.v. € 250,=)

Met DIVI kunnen eenvoudig complexe webpagina’s worden gemaakt en bewerkt. Tevens zorgt het ervoor dat uw website altijd volgens de laatste standaarden is en geschikt voor indexering in de zoekmachines.

Domeinregistratie + Hosting

Visualisatie.net kan de domeinregistratie en hosting voor u verzorgen. Eventueel kan geadviseerd worden bij het kiezen van een goede domeinnaam.

Voor de hosting wordt gezorgd voor een stabiele veilige hosting met voldoende opslagruimte en voldoende dataverkeer om vele jaren probleemloos online te zijn. Tevens zijn alle hostingaccounts voorzien van een zeer uitgebreid beheerpaneel om o.a. e-mail adressen aan te maken en te beheren, databasemanagement, automatische scriptinstallaties, backups, etc.

Responsive Webdesign

Responsive webdesign wordt aangepast voor weergave op alle apparaten. Zowel op mobiel als op een groot computer scherm ziet de website er goed uit en is alle informatie goed te vinden en te lezen.

Gevonden worden op internet

Een mooie website moet natuurlijk ook gevonden worden. Daarom  levert Visualisatie.net websites welke goed door de zoekmachines te indexeren zijn. Verder wordt standaard een extra SEO (search engine optimizing) module geïnstalleerd welke o.a. een automatische sitemap genereert om snel de gehele website aan de zoekmachines toe te voegen.

Ook is het mogelijk om een Adwords campagne op te zetten waarmee binnen Google op specifieke zoekwoorden kan worden geadverteerd.

Veiligheid en Onderhoud

De veiligheid van uw website is zeer belangrijk daarom worden de websites voorzien van een ssl certificaat. hierdoor wordt de website in de browser ook als beveiligd aangemerkt.

Een WordPress website dient goed onderhouden en beveiligd te worden. Wanneer dit niet gebeurt dan zal de WordPress installatie kwetsbaar worden voor hackers.  Dit betekend regelmatig updaten, veilige wachtwoorden, beveiliging van WordPress en analyse van gebruikers op eventueel misbruik.
U kunt hiervoor één van de onderhoudscontracten afsluiten.

Tarieven Websites

Hieronder ziet u een aantal voorbeeld pakket prijzen. Heeft u specifieke wensen dan kan er natuurlijk een passende offerte gemaakt worden.