Visualisatie.net

Maakt het zichtbaar

Uw website is meestal het eerste waar uw bedrijf op beoordeeld of geselecteerd wordt. Het is dus belangrijk dat uw website een uitstraling en vormgeving heeft welke bij uw bedrijf past. 

Responsive webdesign 
De trent in webdesign is "responsive" dat wil zeggen: de lay-out en inhoud van de website schaalt automatisch naar de afmeting van het scherm. Hierdoor is de website goed leesbaar en benaderbaar op zowel hele grote beeldschermen als kleine smartphones.
Een voordeel hiervan is dat er geen aparte mobiele apps of specifieke pagina's voor mobiele weergave ontwikkeld hoeven te worden.


Content Management Systemen

Om uw website éénvoudig zelf te kunnen bijhouden heeft u een content management systeem nodig. De 2 populairste CMS systemen zijn Wordpress en Joomla. Dit zijn open source systemen welke actief ontwikkeld worden, er zijn vele plugins beschikbaar en hierdoor voor vrijwel elke toepassing aan te passen.

Wordpress

Wordpress

Is van oorsprong ontwikkeld om een weblog bij te houden. Hoewel het hiervoor nog steeds geschikt is, is het uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem.

Enkele bekende Wordpress sites zijn:Joomla

Joomla

Ooit begonnen onder de naam Mambo en later afgesplitst. Joomla is een uitstekend flexibel open source content management systeem.

Ten opzichte van Wordpress is Joomla geschikter bij sites met meerdere gebruikers (communities).

Enkele bekende Joomla sites zijn: